Instock

Instock opent tweede restaurant

Het gaat goed met Instock. Het Amsterdamse restaurant dat voedselverspilling tegen gaat en van de restproducten van Albert Heijn heerlijke maaltijden maakt bracht recent een kookboek uit (een review daarvan volgt natuurlijk snel!) en afgelopen week werd bekend dat het restaurant een tweede vestiging erbij krijgt, dit keer buiten Amsterdam.

Instock

Instock is een ontzettend mooi initiatief van enkele werknemers van Albert Heijn die actie wilden ondernemen tegen voedselverspilling. Zij besloten van de reststromen van Albert Heijn-winkels diverse heerlijke gerechten te maken en die op verschillende manieren aan te bieden. Wat begon met een pop-up restaurant in Amsterdam resulteerde al snel in een restaurant aan de Czaar Peterstraat en een toko aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam en een foodtruck die alle bekende foodtruckfestivals bezoekt. Het initiatief is overal een groot succes en het is dan ook niet verwonderlijk dat er binnenkort een tweede vestiging wordt geopend in Den Haag.

Instock

De nieuwe vestiging van Instock zal deze zomer de deuren openen op het Buitenhof 36 in Den Haag. Natuurlijk zijn tot die tijd de overige locaties gewoon te bezoeken in Amsterdam en op diverse foodfestivals. Voor meer informatie over dit mooie initiatief tegen voedselverspilling kun je een kijkje nemen op de website van Instock.

Update: De tweede vestiging van Instock aan het Buitenhof 36 in Den Haag opent op vrijdag 29 juli de deuren. Hier wordt 7 dagen per week een heerlijk ontbijt, lunch en diner geserveerd van producten die anders op de afvalhoop zouden belanden.

Bron foto’s: InstockThere are 2 comments

Add yours
    • awkwardduckling

      Het gaat gelukkig heel erg goed met het initiatief! Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat hun restaurants zo goed lopen en hun nieuwe boek is ook erg de moeite waard. Gelukkig zijn er steeds meer restaurants in Nederland die zo bewust met voeding omgaan.


Post a new comment