Boerenmarkt Den Haag

Boerenmarkt Den Haag

Sinds kort laat ik jullie elke week kennismaken met de enorm leuke (biologische) boerenmarkten in ons land. Of je nu in de Randstad woont of ik het noorden of zuiden van het land, er is altijd wel een boerenmarkt bij jou in de buurt te vinden. Vandaag een artikel over de Boerenmarkt Den Haag.

Elke woensdag zit je op de Hofplaats goed voor al jouw verse biologische boodschappen want dan strijkt de Boerenmarkt neer in Den Haag. De markt bestaat uit ruim 20 verschillende kramen waar je terecht kunt voor biologische groente en fruit, zuivelproducten, brood en banket, vlees en diverse andere producten. Op de Boerenmarkt Den Haag staan onder andere de kramen van Bij Jan en Le Perron voor brood en banket, Ecoville en de Knotwilg voor groente en fruit, De Blije Wei en Kaasboerderij Ravenswaard voor zuivelproducten en Het Gein Delicatessen.

Ecoville Den Haag

De Boerenmarkt Den Haag vindt elke woensdag plaats van 09.00 uur tot 18.00 uur op de Hofplaats in het centrum van de stad. De deelnemers staan min of meer vast dus je hebt altijd je vaste adresjes om te bezoeken op de markt. Voor meer informatie over deze kleine maar gezellige markt kun je een kijkje nemen op de website van de Boerenmarkt Den Haag.

Ook leuk in Den Haag:

Vind snel en eenvoudig een (biologische) boerenmarkt bij jou in de buurt via de overzichtskaart van de (biologische) boerenmarkten in Nederland.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/BoerenmarktDenHaag/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/EcovilleBV/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *