VeggieWorld

VeggieWorld

Naast het Viva Las Vega’s Foodfestival is Nederland nu nog een event rijker voor vegetariërs en veganisten. Op 5 en 6 maart vindt in de Jaarbeurs Utrecht namelijk de allereerste Nederlandse editie plaats van VeggieWorld, de grootste beurs voor veganisme.

VeggieWorld

VeggieWorld is een van oorsprong Duits event dat maar liefst 8 keer per jaar plaatsvindt in Duitsland. De allereerste editie werd in 2011 georganiseerd en in slechts 5 jaar is de beurs uitgegroeid tot de grootste beurs voor veganisme. In Duitsland heeft de beurs jaarlijks ruim 600 kramen en meer dan 70.000 bezoekers. In Nederland wordt de allereerste editie iets kleinschaliger aangepakt, maar er is meer dan genoeg te beleven met 60 verschillende kraampjes en maar liefst 20 presentaties. De organisatie is in handen van Viva Las Vega’s die ook jaarlijks hun eigen populaire foodfestival organiseren.

VeggieWorld

Niet alleen kun je hier kennis maken met een heleboel vegan foodproducten en -aanbieders, er is ook genoeg aandacht voor vegan kleding, verzorgingsproducten en andere producten die dagelijks worden gebruikt. Daarnaast kun je een vol programma met lezingen, presentaties en workshops verwachten. Zo zal Lisa Steltenpool spreken over en koken uit haar nieuwste boek Kickstart, leer je ‘veggie’ ondernemen door Caroline Ligtenberg of volg je een tofu masterclass bij Femke Mosch.

Veggieworld

VeggieWorld vindt plaats op 5 en 6 maart van 10.00 tot 18.00 in de Jaarbeurs Utrecht. Kaarten voor VeggieWorld zijn online te bestellen voor €5,- of aan de deur verkrijgbaar voor €7,50. Alle lezingen, presentaties, workshops en demonstraties zijn bij deze prijs inbegrepen. Wil je meer weten over dit leuke event of het programma bekijken? Bezoek dan de website van VeggieWorld.

Bron foto’s: https://veggieworld.de/nl/There are 6 comments

Add yours

Post a new comment