SUE Store

Sue Store in Rotterdam

Afgelopen weekend was ik voor het eerst in tijden weer eens een dagje in Rotterdam en natuurlijk mocht toen een bezoek aan The SUE Store niet ontbreken. Deze nieuwe hotspot opende de deuren in januari en dit is bij uitstek het adres in het centrum van Rotterdam voor heerlijke ‘zoet zonder suiker’ lekkernijen.

SUE Store

We kenden SUE natuurlijk al lang voordat de SUE Store de deuren opende. Al tijden zijn de lekkernijen van SUE een hit in veel verschillende winkels. Zo heeft SUE verkooppunten in Amsterdam, Amersfoort, Bussum, Delft, Den Haag, Gouda, Oud-Beijerland, Papendrecht, Rotterdam, Utrecht en Wassenaar. Waarom de immense populariteit van deze lekkernijen? SUE maakt heerlijke bites, truffels en andere tussendoortjes die vrij zijn van suiker, gluten en lactose en ook nog eens vegan en zoveel mogelijk raw zijn. Dat is nog eens verantwoord en lekker snacken! En sinds kort kan dat dus ook in hun eigen SUE Store.

SUE Store

De SUE Store ligt aan de Karel Doormanstraat, middenin het centrum van Rotterdam. De winkel is niet heel erg groot, maar biedt toch aardig wat zitplaatsen aan hun gezellige tafeltjes, de bar bij het raam of buiten op het terras. Daarnaast is achterin de winkel een aantal schappen ingericht met een selectie aan food en non-foodproducten die hier worden verkocht. Zo vind je hier bijvoorbeeld de soepen van Kromkommer, thee van Pukka, Yogi & Yousef dadels en de eigen granolamix van SUE in de schappen, maar ook diverse kookboeken en keukenartikelen. De winkel is verder erg gezellig ingericht met veel groen en oogt ruim en licht.

SUE Store

Het menu van de SUE Store bestaat uit ontbijt- en lunchgerechten en natuurlijk hun heerlijke bites en gebak. Als ontbijt, dat hier helemaal on trend de hele dag door beschikbaar is, kun je kiezen uit een smoothie bowl, kokosyoghurt, chia pudding of boekweitwafels. Alhoewel wij geen ontbijtgerecht hadden besteld zag ik wel bij andere tafels dat deze gerechten er echt heerlijk uitzien! Als lunch kun je hier kiezen voor courgetti, pad thai of de salade of soep van de dag. Natuurlijk kwamen wij hier vooral voor de heerlijke gebakjes en er is keuze genoeg, bijvoorbeeld de frambozen cheesecake, choco cheesecake, bounty, salted caramel, gevulde speculaas, key lime of snickers. Stuk voor stuk prachtige hapjes die ook nog eens heerlijk smaken.

SUE Store

Wat mij direct opviel bij binnenkomst bij SUE Store is dat het een typische ‘vrouwen’ hotspot is. Alle tafeltjes waren bezet door vrouwen en eigenlijk is dat ook geen verrassing. Voordat we de SUE Store bezochten had ik ook aardig wat overredingskracht nodig om mijn man over te halen hierheen te gaan. Hij wilde niet geloven dat glutenvrij, suikervrij, lactosevrij, vegan en raw ook echt lekker zou kunnen zijn. Gelukkig veranderde hij na een paar happen van mening en vond hij vooral de salted caramel bite erg geslaagd.

SUE Store

Wil je zelf ook een bezoek brengen aan deze ontzettend leuke hotspot? De SUE Store is gevestigd aan de Karel Doormanstraat 372 in Rotterdam en is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 18.00. Natuurlijk zijn de heerlijke bites van SUE ook nog steeds verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten door Nederland. Voor een overzicht van deze verkooppunten of het assortiment kun je een bezoek brengen aan de website van SUE.

Ook leuk in Rotterdam:

Update: De SUE Store heeft een grote verbouwing ondergaan. Het pand is flink groter geworden en dat is natuurlijk goed nieuws voor alle fans van hun heerlijke hapjes en maaltijden. 

8 gedachten over “Sue Store in Rotterdam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *