restaurant Spirit

Restaurant Spirit binnenkort ook in Amsterdam

Tijdens mijn dagje Rotterdam vorige week bracht ik een bezoek aan de Groene Passage, een échte must visit voor iedereen die graag duurzaam winkelt. Eén van de hotspots in de Groene Passage die ik heb bezocht was restaurant Spirit, een vegetarisch en biologisch restaurant waar eten vers wordt bereid met respect voor mens, dier, milieu en economie. Lange tijd was Spirit echt iets Rotterdams, maar er is goed nieuws voor de liefhebbers van dit restaurant want deze zomer opent er ook een vestiging van Spirit in Amsterdam!

restaurant Spirit

Spirit is een buffetrestaurant waar bezoekers alleen betalen voor dat wat ze hebben opgeschept. Na het maken van een selectie uit het zeer uitgebreide buffet betaal je aan de kassa voor wat je op je bord hebt geschept per 100 gram en het is ook mogelijk om je maaltijd niet ter plaatse te nuttigen maar mee te nemen. Het vernieuwde restaurant van Spirit opende in 2012 de deuren en is sindsdien een groot succes. Ook tijdens ons bezoek zat het restaurant stampvol. Het restaurant serveert zowel ontbijt, lunch als diner en ook voor alleen een snack en een drankje kun je hier terecht.

restaurant Spirit

Het nieuwe restaurant in Amsterdam zal deze zomer de deuren openen op de hoek van de Cruquiuskade en de Czaar Peterstraat. Een exacte datum is nog niet bekend, maar ik houd jullie natuurlijk op de hoogte! Het restaurant in Rotterdam is tot die tijd natuurlijk gewoon te bezoeken aan de Mariniersweg 9 in de Groene Passage. Voor meer informatie over dit fijne restaurant kun je een bezoek brengen aan de website van Spirit.

Bron foto’s: Jan Bijl @ http://www.spiritrotterdam.nl/There are 4 comments

Add yours
    • awkwardduckling

      Ik had er ook al ontzettend veel positieve dingen over gehoord dus ik was blij dat ik er eindelijk een bezoekje aan kon brengen na zo’n tijd. Het ligt natuurlijk ook niet om de hoek vanuit Amsterdam. Gelukkig kun je deze zomer eindelijk kennismaken met dit restaurant.


Post a new comment

CommentLuv badge