Local Goods Market Fair & Green editie

Local Goods Market: Fair & Green editie

De Local Goods Market zal voor jullie waarschijnlijk geen onbekend event zijn: deze markt wordt met grote regelmatig georganiseerd in De Hallen in Amsterdam-West en al eerder schreef ik een artikel over deze gezellige markt waar je uitsluitend producten vindt die in Amsterdam ontworpen of gemaakt zijn. Regelmatig heeft de markt een specifiek thema en aankomende editie, welke dit weekend plaatsvindt, staat helemaal in het teken van Fair & Green.

Local Goods Market

Deze speciale editie van de Local Goods Market is opgezet in samenwerking met Oneworld.nl en zet diverse eerlijke en duurzame merken in de spotlights. Zo shop je voor duurzame fashion bij de stands van bijvoorbeeld Bohemian Fair Trade, Brandmission, Girls Love Eco en Sophie Stone en voor duurzame producten in huis en tuin zijn bijvoorbeeld Balkonton, Atelier Vix en Solaris Houtatelier aanwezig. Ook op foodgebied is er genoeg te beleven bij de stands van The Tea Hub, Beebox, Chocolyl, Lemon Poppy en Imkerij Hortensius. Meer informatie over duurzame energie kun je krijgen bij de stands van Qurrent en Vandebron en Opgemärkt is ook aanwezig met hun nieuwe duurzame stadskaarten en hotspotstour, waar je later deze week meer over leest.

De Hallen

De Local Goods Market: Fair & Green editie vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 maart van 12.00 tot 17.30 in de Hannie Dankbaarpassage van De Hallen in Amsterdam. Voor meer informatie over de markt en de aanwezige standhouders kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van de Local Goods Market.

Bron foto 1: https://dezwijger.nl/programmareeks/local-goods-marketThere are no comments

Add yours

CommentLuv badge