Johnny Doodle chocola

Johnny Doodle fudge en chocola

Natuurlijk probeer ik zo gezond mogelijk te eten, maar af en toe eens onderuit hangen op de bank met iets lekkers kan ook geen kwaad. Eén van mijn nieuwe favorieten is de fudge en de chocola van Johnny Doodle, een relatief nieuw Rotterdams merk dat smaakvolle producten op de markt brengt in originele en heerlijke smaakcombinaties.

Vorig jaar was Johnny Doodle daar ineens met hun heerlijke fudge in vier verrassende smaken: salty caramel, rum & raisins, vanilla en chocolate. Vorige maand voegden ze nog eens een aantal heerlijke chocoladerepen aan dit assortiment toe en heel zoetekauwend Nederland was verkocht! Hun chocoladerepen zijn verkrijgbaar is maar liefst 8 verschillende smaken: White Speculoos, White Strawberry & Merengue, Dark Salty Fudge, Milk Fudge & Brownie, Dark Nougat & Cardamom of Milk Amaretti.

Johnny Doodle fudge

Johnny Doodle is een Rotterdams bedrijf dat fudge en chocola produceert van pure en eerlijke ingrediënten. Ze streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat ze doen en weten hun producten ook nog eens op een ontzettend leuke en sprekende manier te presenteren. Van iedere verkochte reep chocola gaat er trouwens 10 cent naar de Johnny Doodle cacao coöperatie in Ghana, een samenwerking met Ghanese cacaoboeren.

Mijn persoonlijke favoriet is de Milk Fudge & Brownie reep met heerlijke stukjes fudge en brownie in de chocola. Echt een aanrader! De fudge van Johnny Doodle is al een aantal maanden verkrijgbaar bij diverse supermarkten en sinds vorige maand liggen ook de chocoladerepen in steeds meer supermarkten, waaronder de Albert Heijn, DEEN en Boni. Wil je meer weten over dit leuke merk? Bezoek dan eens de website van Johnny Doodle.There are no comments

Add yours