Genoeg Om Te Delen-Dag

Genoeg om te delen-dag

Aankomende zondag vindt in Rotterdam de Genoeg om te delen-dag plaats, een dag die helemaal in het teken staat van de deeleconomie. Je kunt hier kennismaken met diverse deel-initiatieven, een heerlijke hapje en drankje doen en daarnaast vindt ook de presentatie plaats van het nieuwe boek ‘Delen doe je zo’.

De Genoeg om te delen-dag is een initiatief van het tijdschrift Genoeg, een ‘onafhankelijk tijdschrift voor iedereen die meer wil doen met minder’, zoals zij het zelf zo mooi beschrijven. Tijdens deze dag vindt van 13.00 tot 16.00 een deelmarkt plaats waar je kennis maakt met een heleboel leuke deel-initatieven en waar je zelf ook spullen kunt ruilen of delen. Op de deelmarkt kun je onder andere kennis maken met Peerby, Krijg de Kleertjes, Thuisafgehaald en Konnektid. Op deze dag vindt tevens de feestelijke presentatie plaats van het nieuwste boek uit de Genoeg-reeks, ‘Delen doe je zo’ van Martine Zeijlstra en Robert Visscher, en kun je jouw exemplaar laten signeren door de auteurs.

Delen Doe Je Zo

De Genoeg om te delen-dag vindt plaats op 20 maart van 13.00 tot 17.00 in de Fenix Food Factory aan de Veerlaan in Rotterdam en de toegang is gratis. Ook leuk: op zondag 20 maart kun je in het kader van de Boekenweek gratis reizen met het boekenweekgeschenk. Dat is nog eens een leuk en voordelig dagje uit! Wil je meer weten over dit event? Kijk dan zeker ook even op de website van Genoeg.

Bron foto: https://www.facebook.com/events/1687838084807627/There are no comments

Add yours