Roots Market

De Roots Market

Ik vind het fijn om te zien dat duurzaam en handgemaakt een steeds prominentere rol aanneemt in ons dagelijks leven. Steeds meer ‘reguliere’ winkels verkopen duurzamere producten en ook steeds meer events zetten juist biologische en duurzame producten in het zonnetje. Zo ook de nieuwe Roots Market welke sinds dit jaar met grote regelmaat zal worden georganiseerd op diverse plekken in Nederland.

De Roots Market is een niet geheel nieuw concept: al eerder werd op dezelfde locaties de Biologische Braderie georganiseerd. Het grote verschil is dat de nadruk van de Roots Market ligt op duurzame, natuurlijke en handgemaakte producten. De naam van de markt zegt het eigenlijk al: het is terug naar de roots met natuurlijke, authentieke en zelfgemaakte producten van bijzondere ondernemers. Je shopt hier voor mooie producten, maar je kunt hier ook een heerlijk hapje eten en drinken en diverse stands organiseren workshops en andere activiteiten.

De allereerste editie van de Roots Market zal op 17 april plaatsvinden in Kijkduin bij Den Haag. De markt zal daarnaast ook regelmatig worden georganiseerd op camping Bakkum in Castricum en in Egmond aan Zee. Voor meer informatie over deze markt of een overzicht van de aankomende edities kun je een kijkje nemen op de website van de Roots Market.

Bron foto: https://www.facebook.com/rootsmarkt/There is 1 comment

Add yours

Post a new comment