BR[ON]TOUR duurzame hotspottour

Enkele weken geleden heb ik jullie kennis laten maken met BRON: de duurzame stadskaart. Deze ontzettend handige stadskaarten van Opgemärkt bieden een handig overzicht van diverse duurzame hotspots in allerlei steden binnen en buiten Nederland. Zo weet je altijd feilloos de leukste hotspots te vinden in een nieuwe stad of ontdek je de leukste plekjes in eigen stad. Om de lancering van deze stadskaarten en de bijbehorende website te vieren organiseert Opgemärkt op 26 en 27 maart de BR[ON]TOUR: een duurzame hotspottour in Amsterdam.

De BR[ON]TOUR is, net als de website en de hotspotskaarten, een initiatief van Opgemärkt en onderdeel van de officiële lancering van de duurzame hotspotskaarten van BRON. De tour wordt zowel voor de fiets als het OV aangeboden en start in De Hallen in Amsterdam waar je gelijk een bezoekje kunt brengen aan de Fair & Green editie van de Local Goods Market die dat hele weekend plaatsvindt. Tijdens de tour maak je kennis met diverse duurzame restaurants, winkels en leuke initiatieven in Amsterdam.

BRONTOUR

Ik ben uitgenodigd om deel te nemen aan deze ongetwijfeld gezellige tour en natuurlijk lezen jullie binnenkort alles over de leuke hotspots die ik ga bezoeken. Wil je zelf ook mee op hotspottour? Dat kan! Je kunt je zowel online als op de Local Goods Market aanmelden voor de tour die plaatsvindt op 26 of 27 maart. Deelname kost €5,- (of €3,- voor leden) en alle hapjes, drankjes en inspirerende verhalen zijn hierbij inbegrepen. Ga dus snel naar de website van Opgemärkt om je aan te melden en wie weet zie ik jou dit weekend bij de BR[ON]TOUR!

Bron foto’s: Opgemärkt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *