Amsterdam BLEND Weggeefmarkt 2016

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt

Op zaterdag 12 maart vindt er op het Timorplein in Amsterdam weer een editie plaats van de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt. Deze markt is het grootste weggeef- en ruilevenement van Amsterdam en met deze markt wordt verspilling tegengegaan, helpen mensen elkaar door middel van diensten of goederen en wordt aandacht gegenereerd voor lokaal talent en diverse buurtprojecten.

Iedereen is welkom op deze gratis markt, of je nu komt snuffelen tussen de spullen, zelf goederen komt afleveren of wilt deelnemen aan één van de activiteiten. Naast de Weggeefmarkt worden er ook diverse andere activiteiten georganiseerd op deze dag en alles is gratis! Zo kun je bijvoorbeeld je fiets laten graveren door Centrum Fietsdiefstal, een heerlijke ontspanningsmassage krijgen, je gratis laten knippen of een gitaarles volgen. Natuurlijk is er ook gedacht aan de muziek en de lekkere hapjes dus de markt wordt zo écht een dagje uit.

De Amsterdam BLEND Weggeefmarkt vindt plaats op zaterdag 12 maart van 12.00 tot 18.00 bij Stayokay op het Timorplein in Amsterdam. Wil je graag spullen afleveren om weg te geven op deze markt? Dat kan op vrijdag van 18.30 tot 21.00 en op zaterdag natuurlijk tijdens de markt zelf. De spullen die na de markt overblijven worden gedoneerd aan lokale goede doelen zoals het Leger des Heils. Wil je meer weten over de markt? Volg dan de Facebookpagina van de Amsterdam BLEND weggeefmarkt.

Bron afbeelding: Amsterdam BLEND marketThere are 4 comments

Add yours
  1. Leoni

    Oh wat geweldig dit! Jammer dat het in Amsterdam is, dat ga ik niet redden die dag. Hopelijk kan ik volgend jaar. Of ze organiseren het idd eens ook in het Noorden! I’m in!
    Leoni onlangs geplaatst…CBD olieMy Profile


Post a new comment

CommentLuv badge