neighbourfood market

NeighbourFood Market

Enige tijd geleden liet ik jullie op Awkward Duckling kennis maken met de NeighbourFood Guide, een superhandige online gids boordevol informatie over diverse foodproducenten en -aanbieders in Nederland. De guide is opgezet door de initiatiefnemers van de NeighbourFood Market, een gezellige markt boordevol heerlijk eten en drinken welke elke derde zondag van de maand plaatsvindt in Amsterdam.

neighbourfood market

Wat mij betreft is de NeighbourFood Market een heerlijke plek om een luie zondag door te brengen. Voor de gelegenheid wordt één van de hallen van de Westergasfabriek omgetoverd tot een gezellige markt met hier en daar heerlijke zithoeken en picknicktafels voor de bezoekers. In de hal vind je een heleboel foodaanbieders en daarnaast een gezellige vlooienmarkt waar je rustig even een kijkje kunt nemen. Elke maand wisselt het aanbod aan foodstands waardoor je elke keer weer verrast wordt door de aanwezige aanbieders. Aanbieders die vaak te vinden zijn op de NeighbourFood Market zijn bijvoorbeeld Sharp Sharp, De Sapkar, Food for Thought, Enak Sekali en De Vrouw met de Baard.

neighbourfood market

De eerstvolgende editie van de NeighbourFood Market vindt aankomende zondag 21 februari plaats van 11.00 tot 18.00 in de Westergasfabriek. De entree is gratis en deze editie staat geheel in het teken van wijn. Bezoek ook zeker eens de website van de NeighbourFood Market voor meer informatie over de markt en de aanbieders.

6 gedachten over “NeighbourFood Market”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *