Coffee Together

Coffee Together in Deventer

Nu ik in Deventer woon sinds een paar maanden ontdek ik steeds meer leuke hotspots in deze stad. Echt, als je een dagje gaat winkelen in het oosten van ons land dan is Deventer een echte aanrader! De komende tijd zal ik jullie natuurlijk kennis laten maken met een aantal van deze leuke hotspots en vandaag trap ik af met het koffiehuis Coffee Together.

Coffee Together

Coffee Together is gevestigd in de Lange Bisschopstraat in Deventer, middenin het centrum. De uitstraling is erg stoer en industrieel met veel hout waardoor de zaak een warme en gezellige uitstraling heeft. Op de begane grond kun je plaatsnemen aan één van de tafels, barretjes of één van de knusse hoekjes, opgebouwd uit houten kratten. Via een trap kom je bij de eerste verdieping waar nog meer tafels staan en waar het iets rustiger is. Het koffiehuis is zeker een plek waar je een gezellige middag kunt vertoeven. Hier en daar liggen boeken, spellen en zelfs speelgoed voor kinderen waardoor je je niet hoeft te vervelen en als je aan het werk wilt kan dat hier natuurlijk ook met de beschikbare wifi. Vooral de ietwat rustigere en knusse bovenverdieping is hier uitermate geschikt voor.

Coffee Together

Het menu van Coffee Together bestaat uit een uitgebreide koffie- en theekaart, diverse smoothies, frisdranken en sappen en natuurlijk een aantal smakelijke taarten en gebakjes. Voor een gezellige lunch kun je kiezen uit diverse gerechten, waaronder een beefburger, diverse soepen, salades en tosti’s of een sandwich. Op het menu staan veel vegetarische opties en ze werken bij Coffee Together veel met biologische ingrediënten.

Coffee Together

Het duurzame karakter van Coffee Together zie je niet alleen terug op de kaart. Zo heeft het koffiehuis bijvoorbeeld ook een ontzettend leuke minibieb in hun zaak staan waar je boeken in kunt leveren en mee kunt nemen. Daarnaast organiseren zij ook veel leuke events en workshops in de zaak. Zo staat eind deze maand Shut Up and Write in de planning en zal er later dit jaar weer een creatieve workshop van Studio Knoop plaatsvinden en een workshop ‘de kunst van het koffiezetten’.

Coffee Together

Je vindt Coffee Together in Deventer aan de Lange Bisschopstraat 40. Het koffiehuis is geopend van maandag tot en met zaterdag tijdens winkeltijden en elke koopzondag. Wil je meer weten over deze hotspot? Bezoek dan zeker ook eens de mooie website van Coffee Together voor meer informatie of een overzicht van de events en workshops die hier worden gehouden.

Ook leuk in Deventer:

4 gedachten over “Coffee Together in Deventer”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *