SUE Store

The SUE Store

Al maanden vergaap ik me aan al het lekkers van SUE op Instagram, maar helaas ben ik nog nooit in de gelegenheid geweest om één van de heerlijke gebakjes te proeven. Zo zonde, maar hopelijk komt daar bij mijn volgende bezoek aan Rotterdam verandering in want vanaf morgen wordt The SUE Store daar geopend, een nieuwe hotspot waar je terecht kunt voor alle heerlijkheden van SUE.

SUE staat bekend om de ‘zoet zonder suiker’ lekkernijen: heerlijke bites, truffels, taarten en andere tussendoortjes die vrij zijn van suiker, gluten en lactose en ook nog eens vegan en zoveel mogelijk raw zijn. Dit klinkt natuurlijk al snel alsof dit een onmogelijk opgave is, maar één blik op de heerlijkheden van SUE en je bent bekeerd.

In de nieuwe winkel van SUE zul je kunnen genieten van alle heerlijke zoete tussendoortjes, maar je kunt er ook uitstekend terecht voor bijvoorbeeld een heerlijk glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en vegan ontbijt of lunch. Zowel de ontbijtgerechten als de lunchgerechten zijn de hele dag door beschikbaar. Heb je geen tijd om plaats te nemen in The SUE Store? Dat is ook geen probleem want het assortiment is ook beschikbaar om mee te nemen.

The SUE Store is vanaf woensdag 20 januari 10 uur geopend aan de Karel Doormanstraat 372
 in Rotterdam. Natuurlijk zijn de heerlijkheden van SUE ook nog op andere verkooppunten te verkrijgen, zoals bij Bertmans in Rotterdam, Kek in Delft, Crop in Utrecht en Sem in Amersfoort. Voor een overzicht van alle verkoopadressen of meer informatie over deze ontzettend lekkere gebakjes kun je een kijkje nemen op de website van SUE.There are 12 comments

Add yours
  1. Marieke

    Jaa, ik zit me ook al máánden te vergapen aan deze heerlijke gebakjes op Instagram! Super tof dat er nu een Sue store geopend is. Helaas woon ik niet in de buurt van Rotterdam, maar mocht ik daar toevallig een keer zijn, nou…. dan ga ik daar zeker gebakjes halen!


Post a new comment

CommentLuv badge