sharp sharp food

NeighbourFood Guide

Zoals jullie wel weten ben ik gek op markten en eten en als deze twee liefdes worden gecombineerd ben ik helemaal in mijn element. Daarom ben ik groot fan van bijvoorbeeld de Pure Markt en de NeighbourFood Market, gezellige markten waar je terecht kunt voor allerlei verse boodschappen en heerlijke hapjes en drankjes. Wel vind ik het jammer dat dit soort markten niet zo vaak plaatsvinden, je bent erg gebonden aan specifieke weekenden voor een lekker hapje of als je op zoek bent naar specifieke producten. Gelukkig hebben de bedenkers van de NeighbourFood Market daar nu een oplossing voor: de NeighbourFood Guide.

De NeighbourFood Guide staat sinds enkele dagen online en lijkt nu al aan te slaan bij alle grote media. In deze handige online guide vind je diverse aanbieders van allerlei heerlijkheden met een heleboel informatie over hun bedrijf en hun producten. Via de kaart zoek je eenvoudig in Nederland naar aanbieders bij jou in de buurt. Zo weet je altijd waar je de bijzondere jams van Miss Marmalade kunt bestellen, waar je de verkooppunten van de heerlijke taartjes van Sharp Sharp kunt vinden of wat de volgende locatie is van De Frietfiets.

g for granola

Naast dat de NeighbourFood Guide dient als handige gids voor allerlei producenten en ondernemers in Nederland is er nog veel meer te beleven op de website. Zo maak je uitgebreid kennis met de gezichten achter de verschillende ondernemingen en delen diverse aanbieders hun recepten op de pagina. Leer hoe je een heerlijk broodje Elvis maakt met Zeemansboter,een ‘smoothie vet gezond’ naar recept van De Sapkar, of een veggie pad thai volgens het recept van Pinch.

De NeighbourFood Guide is niet alleen heel handig voor consumenten, het biedt de diverse aanbieders uit heel Nederland, waar ze ook voor hun markten nauw mee samenwerken, een platform om hun goederen of diensten aan te bieden aan een groter publiek. Natuurlijk betekent dat niet dat men niet meer naar de maandelijkse NeighbourFood Market hoeft te komen, die markt is ontzettend gezellig en een beleving op zich!

Op het moment is het aanbod het grootst in de regio Amsterdam, maar ik hoop dat hier in de toekomst verandering in komt als de guide nog verder wordt uitgebreid. Gelukkig hebben veel aanbieders ook een webshop of diverse verkooppunten in Nederland waardoor je in de rest van het land ook kunt genieten van al dat lekkers. Breng zeker eens een bezoekje aan de NeighbourFood Guide en laat je verrassen door het fijne aanbod, de heerlijke recepten en de mooie verhalen.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/sharpsharpfood
Bron foto 2: https://www.facebook.com/gforgranolaThere are 2 comments

Add yours

Post a new comment