MINT fair

MINT fair

Op 24 en 25 januari is de RAI in Amsterdam the place to be voor iedereen werkzaam in de modeindustrie en met een groen hart. Op die dagen vindt namelijk de MINT fair plaats, hét event waar duurzame merken hun nieuwe collectie tonen.

MINT is onderdeel van Modefabriek, een tweejaarlijks fashionevent in de RAI. Deze editie is extra speciaal omdat MINT alweer voor de 10e keer het publiek kennis laat maken met forward fashion, oftewel mode gemaakt met respect voor mens en natuur zonder daarvoor in te hoeven leveren op stijl. MINT wordt georganiseerd door Marieke Eyskoot and Naomi Rachèl Timan in nauwe samenwerking met Modefabriek. Tijdens Mint maak je kennis met vele duurzame en interessante merken in de modebranche. Zo tref je hier bekende en minder bekende duurzame merken als Miss Green, Swedisch Stockings, Atelier Sukha, Afriek en MYOMY, maar dit is slechts een kleine greep uit het enorme aanbod van leuke en duurzame merken die zijn vertegenwoordigd op MINT.

MINT fair

De MINT fair vindt plaats tijdens Modefabriek in de RAI Amsterdam op 24 en 25 januari. Voor meer informatie over het event en de aanwezige merken of om een blik te werpen op het programma kun je een kijkje nemen op de website van Modefabriek. Het event is helaas alleen toegankelijk voor mensen werkzaam in de fashionsector of voor de pers en is dus niet publiekelijk toegankelijk. Gelukkig biedt de website van het event een heleboel leuke en nuttige informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van fair fashion en is het zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan de website.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/MINTfairThere are no comments

Add yours