Kromkommer Popop Shop Markthal

De Kromkommer Pop-Op Shop in De Markthal

Er is goed nieuws voor iedereen die houdt van kromme groente en die tegen voedselverspilling is. Kromkommer zal namelijk ook dit jaar een Pop-op Shop openen voor hun gekke groente en fijne groentesoepjes. De nieuwe Pop-Op Shop opent de deuren op 8 februari op een wel heel mooie locatie: de Markthal in Rotterdam!

Voor wie Kromkommer nog niet kent: deze organisatie zet zich in voor het redden van groente en fruit dat anders zou worden afgekeurd vanwege de looks om zo voedselverspilling tegen te gaan. Dit doen zij bijvoorbeeld door hun lekkere soepjes op de markt te brengen, maar ook door leuke acties op te zetten zoals het Bijna Waste Geweest Feest en de Pop-Op Shop.

Vorig jaar mei opende Kromkommer hun eerste Pop-op Shop in winkelcentrum Hoog-Catharijne in Utrecht. In deze Pop-op Shop in Utrecht speelde gekke groente de hoofdrol. Niet alleen verkochten ze hier hun eigen soepjes, je kon hier ook shoppen voor gekke groente en er werden diverse workshops en lezingen georganiseerd. In de nieuwe Pop-op Shop in Rotterdam vind je dit keer geen gekke groente, maar je kunt er wel allerlei lekkere Kromkommersoepjes eten, kromme gadgets scoren en je vindt hier het Gekke Groente Museum.

De nieuwe Pop-op Shop zal geopend zijn van 8 tot en met 14 februari in de Markthal in Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Pop-op Shop? Volg dan zeker de Facebookpagina van Kromkommer.

Bron foto: https://www.facebook.com/kromkommerThere are 10 comments

Add yours
 1. Bettie

  Ik vind kromkommer wel een goed initatief. Wat maakt het uit als je tomaat or wortel een beetje vervormt is? Je eet het eindelijk toch op. Voor nu is Rotterdam nog een beetje ver, maar ik heb plannen om die kant op te verhuizen.

  • awkwardduckling

   Inderdaad, ik snap ook niet zo goed waarom zoveel groente wordt afgekeurd op uiterlijk. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor. Rotterdam is voor mij ook erg ver hoor, maar ik maak er dan altijd een heel dagje uit van want het is een ontzettend leuke stad. Wat leuk dat je die kant op gaat verhuizen, weer een heel nieuwe regio om te ontdekken dan :).

  • awkwardduckling

   Ach, wie weet hebben ze toch nog wat gekke groente in de pop-op shop, maar de focus ligt dit keer net even wat anders. Wat leuk om te horen dat je vorige keer zelfs twee keer bent geweest. Ik hoop echt dit keer even langs te kunnen gaan in Rotterdam.

 2. Janna

  Geweldig dit! En de Markthal is ook echt een toffe plek hiervoor. Hee, ik zie nu pas dat je m’n blog bent gaan volgen, lief van je! Ik ga jou nu ook volgen, want ik vind je blog onwijs leuk 🙂


Post a new comment