Ingeburgerd

Ingeburgerd in Zwolle

Dat je in de Randstad niet meer verlegen hoeft te zitten om een heerlijke culinaire burger mag al duidelijk zijn, maar wisten jullie dat de burgerrestaurants buiten de Randstad ook zeker de moeite waard zijn? Nu ik zelf sinds kort in Deventer woon trek ik er regelmatig op uit om deze nieuwe omgeving te verkennen. Zo was ik onlangs in Zwolle te vinden en daar maakte ik kennis met het restaurant Ingeburgerd.

Ingeburgerd

Middenin het centrum van Zwolle vind je het gezellige restaurant Ingeburgerd. Bij Ingeburgerd kun je terecht voor heerlijke burgers, grillgerechten, een verrassende lunch of een gezellige borrel. Ingeburgerd is sinds hun opening al een grote hit in Zwolle en omstreken en zowel het restaurant als het gezellige terras aan de Nieuwe Markt is al diverse keren getipt in de media. In de open keuken achterin de zaak worden alle burgers vers bereid.

Ingeburgerd

Door de uitgebreide kaart was het nog niet zo makkelijk om een keuze te maken. Uiteindelijk besloten wij de Sweet & Smokey met bacon en zoete aardappel op een briochebroodje, en de Burger Zonder Naam, een pittige burger met cheddar en jalapenos, te proberen. Beide burgers waren heerlijk en rijkelijk belegd en de onionrings die wij erbij hadden besteld vielen ook erg goed in de smaak. De keuze maken was nog niet zo eenvoudig want niet alleen heb je als klant de keuze uit maar liefst 14 verschillende burgers, waarvan 2 burgers ook vega zijn, op het menu staan ook nog diverse voorgerechten, soepen, grillspecialiteiten, bijgerechten en lunch- en dinergerechten. Mocht je dus op stap zijn met iemand die niet zo’n fan is van burgers (bestaan die mensen?) of vegetariër is dan biedt Ingeburgerd voor iedereen een fijn menu.  De burgers en overige gerechten zijn gemaakt van biologisch rundvlees van Slagerij Haverkort, biologische kip en Texels lamsvlees.

Ingeburgerd

Je vindt Ingeburgerd in Zwolle aan de Nieuwe Markt 25-26. Het restaurant is 7 dagen in de week geopend voor zowel de lunch als het diner of natuurlijk een heerlijk tussendoortje. Wil je een blik op de uitgebreide kaart werpen of meer weten over dit restaurant bezoek dan zeker eens de website van Ingeburgerd.

Ook leuk in Zwolle:There are no comments

Add yours