5 producten die je zelf maakt

Release Good + Simple

Het is een fijne tijd voor fans van clean eating bloggers. Niet alleen is er een nieuw boek uit van Deliciously Ella, ook de zusjes Hemsley komen aankomende maand met alweer hun tweede boek, genaamd Good + Simple. Ook dit nieuwe kookboek staat boordevol heerlijke recepten zoals we dat gewend zijn van de zusjes en hun blog Hemsley + Hemsley: eerlijk, puur en voedzaam.

Vorig jaar liet ik jullie al eens kennis maken met hun allereerste kookboek, De Kunst om Goed te Eten, middels een uitgebreide review. Ik was toen direct al groot fan van hun heerlijke recepten (hun recepten voor bananenbrood en voor de kikkererwtensnack hebben een permanente plek veroverd in mijn receptenbundel) en ik volg ze nog steeds op de voet via hun blog en social media. Ik ben heel erg benieuwd naar hun nieuwste boek waarin ze maar liefst 140 nieuwe recepten delen voor alle momenten van de dag en waar ze ook diverse weekmenu’s in hebben opgenomen om een gezonde en gevarieerde eetstijl nog makkelijker te maken.

De release van Good + Simple staat gepland voor Engeland op 25 februari en zal daarna in maart en april verschijnen in Amerika, Australië en Duitsland. Ik verwacht dat Nederland niet al te lang daarna zal volgen, maar voor hen die echt niet kunnen wachten is het boek in het Engels al te reserveren via Bol.com.There is 1 comment

Add yours

Post a new comment