Deliciously Ella

Release Deliciously Ella Every Day

Zoals jullie allemaal misschien wel weten ben ik lichtelijk verslaafd aan kookboeken. Mijn vreugde was dan ook groot toen ik voor mijn verjaardag het kookboek ‘Deliciously Ella’ kreeg waar ik al maanden geleden mijn oog op had laten vallen. Deliciously Ella is het eerste kookboek van Ella Woodward, internationaal bekend van haar blog Deliciously Ella. Op haar blog deelt ze artikelen en recepten die allemaal passen binnen haar opvattingen van een gezonde lifestyle. Ella kookt alleen met natuurlijke en plantaardige ingrediënten en de recepten zijn vrij van zowel zuivel als gluten. Alhoewel ik nog volop in haar eerste boek bezig ben en al een hele lijst heb opgesteld met recepten die ik toch écht moet proberen, een review volgt natuurlijk snel, is er voor alle fans van Ella Woodward erg goed nieuws: onlangs is namelijk alweer haar nieuwste boek, ‘Deliciously Ella Every Day’ verschenen in Amerika, Canada en Engeland.

Ook in dit tweede kookboek van Ella Woodward vind je een heleboel inspiratie voor een gezonde lifestyle en heerlijke maaltijden. In het boek staan maar liefst 100 recepten, allemaal plantaardig en zonder zuivel en gluten, voor elk moment van de dag. Het boek is nu al, in het Engels natuurlijk, verkrijgbaar bij onder andere bij Bol.com, waar ook haar eerste boek nog verkrijgbaar is. Ik verwacht zeker dat ook dit boek in het Nederlands vertaald zal worden in de loop van dit jaar, maar daar zullen we nog even op moeten wachten.

Dit artikel bevat een affiliatelink naar Bol.com. Lees voor meer informatie mijn disclaimer. 

Bron foto 2: http://deliciouslyella.com/There are no comments

Add yours