bewustzijn school

De Bewustzijn School

De aanvang van het nieuwe jaar gaat voor veel mensen met een heleboel goede voornemens gepaard. Vaak zijn dit voornemens in de trant van afvallen, sporten, gezonder leven, maar steeds vaker blijkt dat mensen ook meer behoefte hebben aan mentale balans en spirituele zingeving. Voor iedereen die 2016 bewuster en geruster wil beleven is er goed nieuws want deze week is de Bewustzijn School in Amsterdam geopend, een unieke school voor persoonlijke ontwikkeling.

Bewustzijn School

De Bewustzijn School is een initiatief van Marieke van Meijeren en richt zich specifiek op iedereen die toe is aan verandering in zijn of haar leven, meer uit het leven wil halen of juist meer rust wil. Het lesprogramma is veelzijdig, er zijn meer dan 30 unieke lessen per week te volgen. Het lesprogramma is opgesteld aan de hand van een holistische visie: leden van de school kunnen werken aan alle aspecten van hun bewustzijn, dus zowel body, mind en soul. Nieuwe leden krijgen een persoonlijk intakegesprek waarin de individuele wensen en doelen duidelijk in kaart kunnen worden gebracht. Zo kan er een lesprogramma worden opgesteld dat helemaal toegespitst is op het individu.

Met een maandabonnement kunnen leden van de Bewustzijn School toegang krijgen tot alle lessen op het lesprogramma. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse soorten yogalessen te volgen, maar ook lessen in meditatie, visualisatie, balans in leven-werken, ademhalingstechnieken, creatieve bewustwording en nog zoveel meer. Daarnaast biedt de school ook workshops die door zowel leden als niet-leden gevolgd kunnen worden. Een maandabonnement kost € 89,95, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een 10-rittenkaart aan te schaffen voor € 125,- of één volledige dag kennis te komen maken met de school voor € 79,95.

Bewustzijn School

De Bewustzijn School heeft de deuren geopend aan de Lutmastraat 81 in Amsterdam. De school is van maandag tot en met zaterdag geopend van 07.30 tot 22.00. Voor meer informatie over de Bewustzijn School of het lesprogramma kun je een kijkje nemen op de website van de Bewustzijn School.

Bron foto’s: http://debewustzijnschool.pr.co/There are no comments

Add yours