Yoni

Yoni nu ook bij de Etos

Een tijd geleden liet ik jullie kennis maken met Yoni, een jong Nederlands bedrijf dat met de leus ‘Chemicals are not for pussies’ vrouwelijke hygiëneproducten op de markt brengt zonder schadelijke chemicaliën, bleekmiddelen of synthetische stoffen. Een prettig idee want de vagina is één van de meest kwetsbare en absorberende delen van het lichaam en daar horen schadelijke stoffen gewoon niet thuis. Tot voor kort waren de producten van Yoni slechts bij een aantal winkels te koop, maar sinds deze maand zijn de producten van Yoni veel makkelijker te verkrijgen omdat ze nu ook gewoon bij de Etos in de schappen liggen.

De lijn producten van Yoni bestaat uit inlegkruisjes, tampons en maandverband en alle producten zijn vrij van parfums, schadelijke chemicaliën en synthetische stoffen. De volledige lijn ligt nu in de schappen bij de Etos, maar natuurlijk zijn de producten ook nog steeds te bestellen via de website van Yoni.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Lees voor mijn informatie mijn disclaimer. There are 6 comments

Add yours

Post a new comment