BioLokaal

Verpakkingsvrije winkel BioLokaal

Verpakkingsvrij winkelen wordt steeds populairder in Nederland en na de opening van verpakkingsvrije winkels als Opgeweckt Noord en Bag & Buy zijn er al diverse winkels geopend die geheel of deels verpakkingsvrij zijn. Binnenkort is ook Coevorden zo’n verpakkingsvrije winkel rijker met de opening van BioLokaal.

BioLokaal is een initiatief van Hanneke Haites en is via crowdfunding tot stand gekomen. De crowdfundingcampagne startte op 4 september en op 24 september was het beoogde bedrag al behaald. Het zal een winkel worden met een zoveel mogelijk biologisch en lokaal aanbod, hiermee probeert BioLokaal op allerlei gebieden een ecologisch verantwoorde winkel te zijn. Bij BioLokaal kunnen klanten binnenkort terecht voor allerlei verpakkingsvrije ingrediënten, maar ook voor groente, fruit, vlees, brood en eieren en zelfs non-food producten als schoonmaakmiddelen. In dit opzicht lijkt BioLokaal qua assortiment nog het meest op Opgeweckt Noord in Groningen.

De verpakkingsvrije winkel BioLokaal zal op 28 november de deuren openen aan de Bentheimerstraat 3 in Coevorden. Wil je op de hoogte blijven van deze mooie nieuwe winkel? Neem dan zeker een kijkje op de website van BioLokaal of volg de Facebookpagina.

Update: De verpakkingsvrije winkel heeft de deuren moeten sluiten in de huidige vorm, maar is verhuisd naar de Looweg 14 in Coevorden en gaat in een iets aangepaste vorm verder. Er wordt gewerkt aan een webshop. 

Bron foto: https://www.facebook.com/biolokaalcoevordenThere are 2 comments

Add yours

Post a new comment