De Vegabox

De Vegabox biedt nu ook een vegan maaltijdbox aan

Alhoewel maaltijdboxen in rap tempo aan populariteit winnen in Nederland ontbrak het tot voor kort nog aan een echt opties voor vegans. Gelukkig brengt de maaltijdendienst De Vegabox daar nu verandering in, sinds kort bieden zij namelijk ook een vegan box aan! In deze box vind je de ingrediënten voor veganistische maaltijden.

De Vegabox is één van de nieuwste aanbieders van maaltijdboxen in Nederland. Eind september bracht het bedrijf hun eerste vegaboxen op de markt en deze werden positief ontvangen. Toch kregen zij vanuit diverse hoeken de suggestie om ook een vegan box in het assortiment op te nemen. Zij gaven hier snel gehoor aan en vanaf vorige maand was het al mogelijk om een 100% plantaardige maaltijdbox te bestellen.

De inhoud van zowel de vegabox als de veganbox wisselt elke zondag. Elke box bestaat uit 2 recepten voor 2 volledige maaltijden voor 2, 3 of 4 personen. De maaltijden staat snel op tafel en de boxen bestaan voor minimaal 80% uit biologische producten. Neem vooral zelf eens een kijkje op de website van De Vegabox.

Update: Het lijkt erop dat De Vegabox ermee gestopt is. Gelukkig zijn er steeds meer andere alternatieven die ook een vegetarische variant van de maaltijdenbox aanbieden. 

Bron foto: https://www.facebook.com/De-Vegabox-731496450330359There are 4 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge