Throw & Grow Confetti

Throw & Grow Confetti

Omdat ik mijn leven steeds meer probeer te vergroenen ben ik altijd op zoek naar leuke en duurzame alternatieven voor alledaagse producten. Zo stuitte ik onlangs op de producten van Niko Niko: mooie producten gemaakt van biologisch afbreekbaar papier en gevuld met bloemzaadjes. Mijn absolute favoriet? De Throw & Grow Confetti!

De Throw & Grow Confetti is een leuk product uit de collectie ‘Plantable Happiness’. Niet alleen is deze confetti een duurzamere oplossing voor reguliere confetti omdat het van gerecycled papier is gemaakt dat biologisch afbreekbaar is, door de zaadjes in het papier zorgt de confetti voor extra blijdschap omdat na 6 tot 8 weken uit het niets de confetti ineens uitgroeit tot veldbloemen, viooltjes en heerlijke kruiden!

Throw & Grow Confetti

Niko Niko betekent ‘say cheese’ in het Japans en dat vat gelijk goed samen waar het bedrijf voor staat, namelijk het produceren van mooie producten waar je gelukkig van wordt. De Throw & Grow Confetti is onderdeel van hun allereerste collectie, ‘Plantable Happiness’. Deze hele collectie bestaat uit cadeauproducten zoals confetti, slingers, fortune cookies en kaarten gemaakt van papier waar bloemzaden in verwerkt zijn. Wil je meer weten over dit leuke merk of zelf de Throw & Grow Confetti bestellen? Breng dan een bezoek aan de website van Niko Niko.

Bron foto’s: niko nikoThere are 6 comments

Add yours
    • awkwardduckling

      Wat leuk dat het ook door een ander merk al gemaakt wordt, fijn om te zien dat duurzaamheid toch steeds gebruikelijker wordt. Het zou heel erg leuk zijn voor je verjaardag inderdaad, wie weet wat voor moois er dan allemaal in je achtertuin groeit :).

  1. Saskia

    Wat een goed idee! Ze hebben ook allemaal andere leuke plantbare cadeau’s 🙂 Ik zag laatst bij WAAR ook kaarten die je kunt planten. Zo hoef je dus niet weg te gooien maar stop je ze in de grond.


Post a new comment

CommentLuv badge