Eat Company

Eat Company in Den Haag

In Den Haag is ontzettend veel te beleven en er zijn een heleboel leuke winkels en eettentjes te bezoeken. Al eerder tipte ik leuke hotspots als Happy Tosti, BLOEM en Wauw en vandaag voeg ik daar de ontzettend gezellige lunchroom Eat Company aan toe.

Eat Company

Eat Company vind je midden in het centrum van Den Haag en is een drukbezochte lunchroom met een divers publiek. Eat Company legt een nadruk op puur en eenvoudig, zowel in hun interieur als in hun menu. De inrichting van de lunchroom is gezellig en praktisch met een heleboel kleine tafeltjes en één grote houten tafel om plaats te bieden aan iedereen die hier een hapje komt eten. De muren zijn opgeleukt met leuke tekeningen waardoor de lunchroom gezellig aandoet en bij de grote bar achterin de zaak kunnen bezoekers hun bestelling plaatsen.

Eat Company

Ook voor hun menu staat puur en eenvoudig voorop. De kaart is erg uitgebreid en alles wordt vers gemaakt van pure ingrediënten. Je kunt kiezen uit diverse belegde broodjes, salades en soepen en natuurlijk allerlei verschillende drankjes, waaronder koffie, thee (van Clipper) en smoothies. Ook voor de prijs zit je hier goed want voor slechts een paar euro eet je hier een uitgebreide lunch!

Eat Company

Je vindt Eat Company in Den Haag aan de Dagelijkse Groenmarkt 32. De lunchroom is 7 dagen per week geopend van ‘s ochtends vroeg tot eind van de middag.

Ook leuk in Den Haag:There are no comments

Add yours

CommentLuv badge