Wauw

Wauw in Den Haag

Toen ik mijn tripje naar Den Haag ging voorbereiden werd het Zeeheldenkwartier meerdere malen getipt als leuke buurt om te winkelen en te eten. Natuurlijk ben ik er een kijkje gaan nemen en daar ontdekte ik de ontzettend leuke winkel Wauw, een ‘wild and unique warehouse’. Wild en uniek was het zeker met het prachtige interieur, de ontzettend leuke en unieke artikelen en de fijne ambiance.

Wauw Den Haag

Wauw is opgericht door Eva en Nina, twee zussen die in 2013 het besluit namen om hun banen op te zeggen en zich helemaal te richten op hun passies. Hun passies krijgen vorm bij Wauw, een bijzondere winkel waar je je ogen uitkijkt.

Wauw Den Haag

Bij Wauw vind je prachtige tweedehands schatten, leuke handgemaakte producten, een bijzondere selectie planten en heel veel unieke items. Het assortiment in de winkel is eigenlijk moeilijk te beschrijven, je moet het beleven. De winkel is ook een beleving op zich, je waant je even in een groene oase vol met wonderlijke curiosa en de eigenaressen weten bij de producten in de winkel de meest bijzondere verhalen te vertellen.

Wauw Den Haag

Als je een dagje gaat shoppen in Den Haag mag je zeker Wauw niet overslaan. Je vindt deze prachtige winkel in de Jacob van der Doesstraat 2 in Den Haag. Wil je meer weten over deze ontzettend leuke hotspot? Bezoek dan zeker eens de website van Wauw. Via de website kun je je ook opgeven voor de Wauwmail zodat je de leukste zelfmaaktips, een heleboel inspiratie en nieuwtjes over handgemaakte spullen regelmatig in je inbox ontvangt.

6 gedachten over “Wauw in Den Haag”

  1. Wauw! Is super <3
    Wanneer je door de winkel loopt vergeet je even alles om je heen.
    Ze hebben hele bijzondere dingen voor je huis, de leukste cadeautjes (ook voor die vriendin die alles al heeft)
    en een collectie sieraden…….die zou ik allemaal wel willen hebben!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *