Happy Tosti

Happy Tosti in Den Haag

Als je een dagje gaat shoppen in Den Haag mag een bezoek aan Happy Tosti, voorheen Tosti van Josti, zeker niet ontbreken. In dit gezellige eetcafé kun je terecht voor een heerlijk hapje en drankje en er ligt een grote nadruk op sociaal, maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Dat is nog eens een fijne hotspot in alle opzichten!

Tosti van Josti

Happy Tosti ligt middenin het gezellige centrum van Den Haag en is bijzonder in bedrijfsfilosofie en in interieur. Bij Happy Tosti kun je namelijk plaatsnemen aan een tafeltje op heuse schommels! Het eetcafé is ontzettend gezellig ingericht en heeft mooie kunst aan de muur hangen, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Bij Happy Tosti staat sociaal, maatschappelijk en verantwoord ondernemen namelijk voorop en dat betekent dat in de zaak zowel mensen met als zonder arbeidsbeperking werken. Zo krijgt iedereen een kans op de arbeidsmarkt en goede begeleiding.

Tosti van Josti

Natuurlijk kom je bij Happy Tosti in de eerste plaats voor een heerlijk hapje en drankje. Het verantwoord ondernemen zie je ook duidelijk terug op de menukaart. Ze werken hier zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en schenken bijvoorbeeld het bier van de ambachtelijke bierbrouwerij Maallust. Natuurlijk eet je hier heerlijke tosti’s. Zowel de klassieke tosti ham kaas als spannend combinaties zoals een tosti chorizo of een tosti raclette staan hier op het menu. Daarnaast kun je kiezen uit diverse panini’s en gebakjes of een soep of salade. De koffie is hier overheerlijk, maar probeer ook zeker eens hun huisgemaakte limonade of ice tea.

Tosti van Josti

Happy Tosti is gevestigd aan de Korte Poten 5 in Den Haag. Het eetcafé is elke dag van de week geopend van ‘s ochtends vroeg tot eind van de middag. Wil je meer weten over deze ontzettend leuke hotspot en hun bedrijfsfilosofie? Bezoek dan ook eens de website van Happy Tosti.

10 gedachten over “Happy Tosti in Den Haag”

    1. Wat lief! Vergeet dan ook zeker niet de nieuwe Pier van Scheveningen te bezoeken. Binnenkort schrijf ik er hier een uitgebreid artikel over, het is zó leuk geworden daar en je kunt er heerlijk eten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *