Eat This!

Eat This!

Op 16 oktober is het Wereldvoedseldag, de dag waarop er ieder jaar wereldwijd aandacht wordt besteed aan de grote voedselvraagstukken van dit moment. Natuurlijk speelt dit ook in Nederland en daarom vindt op donderdag 15 oktober Eat This! plaats, een avondvullend programma waar in gesprek wordt gegaan over de grote voedselvraagstukken van nu en je volop wordt geïnspireerd door nieuwe initiatieven, innovatieve ideeën en ondernemers in de foodindustrie.

Eat This is een initiatief van onder andere OneWorld, FoodGuerilla, Oxfam Novib en Pakhuis de Zwijger. In 6 verschillende ruimtes van Pakhuis de Zwijger is tijdens deze avond van alles te beleven op foodgebied. Er zijn inspirerende workshops, masterclasses en talkshows te volgen, er wordt een silent film getoond en natuurlijk is er tijdens Eat This ook genoeg te proeven en te ervaren bij de foodcourt. Kortom: genoeg aanbod om je eigen programma samen te stellen en je te laten inspireren door vooraanstaande schrijvers, denkers en ondernemers.

Eat This! vindt plaats op 15 oktober van 18.00 tot 23.30 in Pakhuis de Zwijger aan Piet Heinkade 179 in Amsterdam. Wil je meer weten over dit event, het programma of kaartjes bestellen? Bezoek dan zeker de website van Eat This!.

Bron foto 1: http://www.foodguerrilla.nl/There are 7 comments

Add yours

Post a new comment