De Winkel

De Winkel in Hilversum *gesloten*

Al eerder schreef ik over leuke, nieuwe hotspots als Homelike en De Koekenbakkers in Hilversum, maar sinds kort vind je ook de ontzettend leuke conceptstore De Winkel in het centrum van Hilversum. In deze bijzondere winkel vind je mooie handgemaakte producten met een verhaal.

De Winkel

De Winkel in Hilversum is een initiatief van Het Huismerk, een leuke webshop voor huisgemaakte papierwaren en interieur- en modeaccessoires. In De Winkel vind je prachtige papierwaren, kleding, interieuritems en andere leuke hebbedingetjes, zowel van Het Huismerk als van andere Nederlandse ontwerpers en producenten zoals Beton en More, Mezereem, Red Cheeks Factory en Zoedt.

De Winkel

De Winkel is kleurrijk en vrolijk en je kijkt er je ogen uit, zoveel moois is er te ontdekken. Alle producten die hier worden verkocht zijn op ambachtelijke, duurzame en eerlijke wijze gemaakt of stimuleren mensen om zelf mooie dingen te creëren. Bij elk product in de schappen weet je als consument wie de maker is en de initiatiefnemers van De Winkel kunnen je alles vertellen over de ontwerpers en de producten in hun winkel. Dit maakt winkelen bij De Winkel een bijzondere beleving.

De Winkel

Je vindt De Winkel in Hilversum aan de Bussumerstraat 28, tegenover De Koekenbakkers. Voor meer informatie over deze leuke winkel of over de creatieve workshops die je hier kunt gaan volgen kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van De Winkel.

Update: De Winkel in Hilversum heeft helaas de deuren gesloten. There are 2 comments

Add yours

Post a new comment