Yoni

Nieuwe producten van Yoni

Enige tijd geleden schreef ik een review over Yoni, een Nederland bedrijf dat een lijn van vrouwelijke hygiëneproducten heeft uitgebracht zonder parfum, schadelijke chemicaliën en synthetische stoffen. Tot nu toe hadden zij maandverband, tampons en inlegkruisjes in light en medium beschikbaar. Alhoewel ik erg tevreden was over de producten merkte ik wel op dat zowel de tampons als het maandverband wellicht niet genoeg zekerheid zouden bieden bij erg zware dagen. Gelukkig zijn er sinds deze week ook tampons en maandverband beschikbaar voor de zwaardere dagen.

Met de uitbreiding van het assortiment zijn er van Yoni nu inlegkruisjes, maandverband (medium en heavy) en tampons (light, medium, heavy) verkrijgbaar. De nieuwe producten zijn nu al in de schappen te vinden, onder andere bij Albert HeijnEtos en online eco-warenhuis Green Jump.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Lees voor mijn informatie mijn disclaimer. There are no comments

Add yours