Dee’s Wholefoods

Vegan producten van Dee’s

Er zijn steeds meer smakelijk plantaardige vervangers voor vlees en vis te verkrijgen en één van de nieuwste merken in de schappen is Dee’s. Dee’s Wholefoods is een van oorsprong Iers bedrijf opgezet door de voedingsdeskundige Deirde. Het bedrijf brengt producten op de markt die niet alleen vegan zijn, maar ook bestaan uit biologische ingrediënten zonder toevoeging van gluten, soja, gmo’s of kunstmatige stoffen. Dee’s staat voor verantwoord en lekker eten, hun motto is niet voor niets ‘We make good food that’s good! Good for your body and good for the planet too’.

De lijn van Dee’s die nu verkrijgbaar is in Nederland bestaat uit onder andere worsten gemaakt van champignons, erwten en zeewier, burgers gemaakt van bonen en diverse groentepotjes. De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Jumbo door het hele land. Wil je meer weten over Dee’s of over de producten in hun assortiment? Bezoek dan eens de website van Dee’s Wholefoods.

Bron foto: https://www.facebook.com/DeesWholefoodsThere are no comments

Add yours

CommentLuv badge