windenergie

Kijktip: Wordt energie gratis?

Deze week heb ik een ontzettend interessante kijktip voor jullie. Het RTL Z programma Toekomstmakers besteedde deze week aandacht aan duurzame energie. In hun aflevering van deze week, genaamd ‘Wordt energie gratis?’, komen diverse experts aan het woord die ervan overtuigd zijn dat duurzame energie de toekomst heeft en dat het tijdperk van gratis energie dichterbij is dan ooit.

Duurzame energie is een hot topic en de ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in rap tempo op. Eerder deze week schreef ik in de reeks ‘duurzaam wonen’ al een artikel over de vele mogelijkheden op het gebied van duurzame energie. De geïnterviewden in de aflevering van Toekomstmakers lijken het er allemaal over eens: over een paar jaar ziet de energiemarkt er radicaal anders uit. De experts beweren dat het tijdperk van gratis energie erg dichtbij is en in de aflevering hoor je precies waarom men daar zo van overtuigd is.

De aflevering van Toekomstmakers is hieronder te bekijken. Werkt de video niet? Bezoek dan de website van Toekomstmakers, waar de aflevering ook gratis terug te kijken is.There are 2 comments

Add yours

Post a new comment