Strawberry Earth Fair

Strawberry Earth Fair

De Strawberry Earth Fair is een jaarlijks terugkerend event georganiseerd door Strawberry Earth, een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een duurzame en faire lifestyle door anderen te inspireren middels hun blog en hun events. De Strawberry Earth Fair vindt dit jaar plaats op 9 en 10 oktober in Amsterdam Roest.

Tijdens de Strawberry Earth Fair kun je je laten inspireren door de beste duurzame producten, maak je kennis met nieuwe initiatieven, luister je naar inspirerende sprekers en volg je leuke workshops. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een heerlijk hapje en drankje en gaan ‘s avonds de voetjes van de vloer. Een event om niet te missen dus!

Op de Fair vind je zo’n 40 verschillende stands waar diverse duurzame merken je kennis laten maken met hun producten en diensten. Op de Fair zijn onder andere LENA, Yoni, ASN Bank en Conscious Hotels aanwezig en je shops hier voor prachtige producten van bijvoorbeeld Geitenwollenwinkel, Wildernis, Afriek en Original Beans. Op de Strawberry Earth Academy expo maak je kennis met diverse ondernemer die als heuse pioniers hun vakgebied proberen te verduurzamen door innovaties. Hier maak je kennis met de inspirerende ideeën en producten van onder andere People Tree, Studio Jux en Kings of Indigo.

De Strawberry Earth Fair vindt op vrijdag 9 oktober van 16.00 tot 01.00 en op zaterdag 10 oktober van 14.00 tot 03.00 plaats in Amsterdam Roest aan de Jacob Bontiusplaats 1. Wil je meer weten over Strawberry Earth of de Strawberry Earth Fair of wil je kaarten voor dit leuke event bestellen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Strawberry Earth.

Bron foto: http://www.strawberryearth.com/There are 4 comments

Add yours

Post a new comment