Chef's Table

Kijktip: Chef’s Table

De kijktip deze week is Chef’s Table, een ontzettend leuke Netflix Original documentaireserie over de grootste chefs van de wereld. De serie geeft je een kijkje in hun levens en hun keukens.

Chef’s Table is een Netflix Original serie die eerder dit jaar online is verschenen. De serie was de allereerste documentaireserie van Netflix en is gemaakt door David Gelb die ook verantwoordelijk is voor de veelgeprezen documentaire Jiro Dreams of Sushi. Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen en in elke aflevering staat één internationaal geroemde chef centraal. Je maakt kennis met zijn of haar keuken, carrière, ontwikkeling en privéleven en natuurlijk zie je ook de heerlijkste signature dishes voorbijkomen.

Het volledige eerste seizoen van Chef’s Table is nu te bekijken op Netflix.

4 gedachten over “Kijktip: Chef’s Table”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *