De Koekenbakkers

De Koekenbakkers in Hilversum *gesloten*

In september is er een onwijs leuke winkel geopend in Hilversum: De Koekenbakkers. Bij De Koekenbakkers vind je koekjes in alle soorten en maten, allemaal zelfgemaakt met de beste biologische ingrediënten. Zelfgemaakte koekjes van biologische ingrediënten en koffie? Dat kan niet stuk bij mij! Wij brengen dan ook graag met regelmaat een bezoek aan deze nieuwe en leuke winkel in het centrum van Hilversum.

In een zijstraat achter het drukke centrum van Hilversum vind je sinds september De Koekenbakkers, een klein maar gezellig zaakje waar je de de heerlijkste koekjes kunt kopen en welkom bent voor een kopje koffie of thee. Alle koekjes worden gemaakt van de beste biologische ingrediënten en worden in de zaak bereid. Het assortiment van de winkel wisselt regelmatig en ze maken hier zowel ‘klassieke’ Nederlandse koekjes als bekende Amerikaanse koekjes. Dat ik er een bezoek bracht (en vertrok met twee zakken vol koekjes trouwens!) verkochten ze onder andere Weesper moppen, Gooise moppen, choco-kokosmakronen, chocolate chip cookies en snicker doodles. De koekjes zijn stuk voor stuk overheerlijk!

De Koekenbakkers

De Koekenbakkers in een ontzettend leuke winkel met gezellig personeel en een heerlijk assortiment. Een echte aanrader dus! Je vindt de winkel in Hilversum aan de Bussumerstraat 51, in het centrum. Wil je meer weten over deze ontzettend leuke hotspot? Bezoek dan eens de Facebookpagina van De Koekenbakkers.

Update: Helaas is De Koekenbakkers in Hilversum gesloten en zijn we vanaf nu aangewezen op onze eigen koekjesbakvaardigheden voor heerlijke zelfgemaakte koekjes. 

Bron foto’s: https://www.facebook.com/dekoekenbakkershilversumThere are 4 comments

Add yours

Post a new comment

CommentLuv badge