BLOEM

BLOEM in Den Haag

Afgelopen weekend was ik een dagje in Den Haag te vinden en natuurlijk heb ik weer een aantal ontzettend leuke hotspots gevonden. Eén van deze leuke hotspots in BLOEM, een gezellige lunchroom in het centrum waar je je even op visite waant bij oma. Je geniet hier van heerlijke homemade taart of een lekkere lunch in een gezellige sfeer.

BLOEM

BLOEM is de lunchroom van moeder Henny, vader Hans, dochter Mandy, zoon Robin en schoonzoon Bas. Als je bij BLOEM gaat zitten waan je je even bij oma op de thee. De inrichting is ontzettend leuk en tuttig, met schilderijtjes aan de muur, gebloemde lampenkappen en ontzettend leuk theeservies. BLOEM is niet groot, maar dat geeft juist een knus en gezellig gevoel als je hier even binnenwipt om iets lekker te eten of drinken.

BLOEM

De kaart van BLOEM biedt voor ieder wat wils en is heel verrassend. Natuurlijk kun je hier kiezen uit verschillende soorten thee of je deelt gezellig een thee voor twee. Ook staan er diverse soorten fris en smoothies op de kaart en heeft BLOEM een aantal verrassende koffies, waaronder een dirty chai, witte chocolade latte of een speculaas latte. Voor de brunch of lunch zit je hier ook zeker goed en kun je bijvoorbeeld kiezen voor een quiche, suikerbrood wentelteefjes, de BLOEM melt of blueberry pancakes. Maar bij BLOEM draait het natuurlijk vooral om de heerlijke homemade taarten. Elke dag bakken ze andere taarten en wordt je verrast met bijvoorbeeld een citroen-merengue taart, een carrot cake of een sticky toffee taart.

BLOEM

Je vindt BLOEM in Den Haag in de Korte Houtstraat 6. De lunchroom is geopend van woensdag tot en met zondag, maar groepen vanaf 20 personen kunnen ook op maandag en dinsdag reserveren voor bijvoorbeeld een high tea of high lunch. Wil je meer weten over deze leuke hotspot? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Bloem.

2 gedachten over “BLOEM in Den Haag”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *