Zipper

Zipper in Amsterdam

Ik ben gek op vintagewinkels en vooral in Amsterdam ben ik redelijk bekend met alle leuke vintagewinkeltjes. Eén van mijn favorieten blijft Zipper, een vintagewinkel die al meer dan 35 jaar in Amsterdam is gevestigd en die twee locaties heeft waar je een heel uitgebreid assortiment vindt aan vintageitems en -stijlen.

Zipper heeft één vestiging in de Huidenstraat in Amsterdam, in de 9 straatjes, en één in de Nieuwe Hoogstraat. Beide winkels zijn gunstig gelegen op leuke locaties waar je heel veel leuke winkeltjes vindt en waar iedere vintageliefhebber zijn hart kan ophalen.

Zipper

Bij Zipper vind je vintagekleding uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 in heel veel verschillende stijlen. Je shopt hier voor broeken, shirts, truien, jassen, jurken, rokjes, schoenen en de leukste accessoires. Het assortiment bestaat uit zowel vrouwen- als mannenkleding, hoewel het grootste deel van het aanbod natuurlijk wel op vrouwen gericht is.

In tegenstelling tot veel andere vintagewinkels is het assortiment erg overzichtelijk in de winkel geplaatst. Je kunt in de winkel vintagekleding vinden in verschillende prijsklassen, van scherp geprijsde kleding tot vintage van grote merken als Levi’s, Nike, Adidas en Dior.

Zipper

Zipper is te vinden in de Huidenstraat 7 en de Nieuwe Hoogstraat 8 in Amsterdam. De winkels zijn allebei 7 dagen per week geopend. Wil je meer weten over deze leuke winkels? Neem dan eens een kijkje op de website van Zipper.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *