Pllek in Amsterdam

Pllek in Amsterdam

Alhoewel het vandaag een vreselijk druilerige dag is staan ons vast nog een paar mooie zomerse dagen te wachten. Voor zulke fijne zomerse dagen heb ik de perfecte hotspot voor jullie: Pllek in Amsterdam. Bij Pllek in Amsterdam-Noord heb je een prachtig uitzicht over het IJ vanaf het stadsstrand of het fijne terras en de relaxte sfeer en fijne menukaart maken dit tot de ideale plek om je even op vakantie te wanen in eigen land.

Als je niet weet waar Pllek is zie je het zo over het hoofd omdat het redelijk verscholen ligt op de NDSM werf, direct aan het IJ. Opgebouwd uit zeecontainers en aangekleed met gerecycled materiaal past deze hotspot helemaal in het plaatje van de NDSM werf. Pllek heeft zijn eigen stadsstrand en op dit gezellige strand kun je genieten van een mooie dag in één van de hangmatten of strandstoelen gemaakt van oude pallets, de loungehoek of op het gezellige terras. Op een mooie dag is het hier vanaf ‘s ochtends vroeg al druk en het publiek is heel divers, van jong tot oud en van vriendengroepen tot ouders met kinderen. Pllek is leuk voor iedereen!

Pllek

Bij Pllek speelt duurzaamheid een grote rol en dat zie je niet alleen terug in het vele gebruik van gerecyclede materialen, maar ook op de menukaart. Pllek serveert alleen biologisch verantwoord vlees, duurzaam gevangen vis en seizoensgroente. Er wordt veel samengewerkt met lokale producenten en telers en dit maakt de menukaart erg interessant. Bij Pllek kun je terecht voor een ontbijt, lunch of diner of natuurlijk een hapje en drankje tussendoor. Ze serveren diverse soepen, salades, sandwiches en gebakjes en de dinerkaart is verrassend en biedt genoeg opties voor volwassenen en kinderen. De drankenkaart biedt een enorme selectie aan zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

Pllek

Bij Pllek is het natuurlijk heerlijk vertoeven op een mooie, zomerse dag, maar er is hier nog zoveel meer te beleven. In het weekend wordt bij Pllek yogales gegeven en regelmatig vinden er workshops en andere activiteiten plaats rondom bewust leven. Elke dinsdag kun je bij Pllek plaatsnemen voor een bijzondere film bij de open air cinema Films with a View en regelmatig vinden er leuke optredens en dansavonden plaats.

Pllek

Ik kan echt iedereen aanraden om op een mooie dag eens neer te strijken op het terras of het strand van Pllek. Je vindt Pllek op de NDSM werf aan de T.T. Neveritaweg 59 in Amsterdam. Voor meer informatie over deze leuke hotspot of een kijkje in hun agenda kun je een bezoekje brengen aan de website van Pllek.

2 gedachten over “Pllek in Amsterdam”

  1. Ik ben laatst voor het eerst bij Pllek geweest en ik ben fan! Wat een leuke en gezellige sfeer en wat een gave locatie. Ik keek een openluchtfilm, mijn allereerste ooit, en het was een fantastische avond! Zeker een aanrader

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *