Koken met Van Boven

Kijktip: Koken met Van Boven

De meeste foodies kennen Yvette van Boven wel. Deze chef en restauranteigenaar heeft in de afgelopen jaren enorme bekendheid opgebouwd met haar kookboeken ‘Home Made’. De Home Made boeken staan boordevol heerlijke recepten en heel veel handige basics om achter de hand te hebben en behoren zeker tot mijn favorieten. Voor alle fans van Yvette van Boven is er goed nieuws want vanaf aankomende week schittert ze in haar eigen kookprogramma!

Vanaf 17 augustus zijn de kookkunsten van Yvette van Boven te bewonderen op de publieke omroep in de nieuwe kookserie Koken met Van Boven. In dit programma staat duurzaam koken centraal. Elke aflevering trekt ze eropuit om ingrediënten te verzamelen bij de boer, tuinder of imker of ze plukt de ingrediënten zelf in de vrije natuur. Met deze ingrediënten worden vervolgens heerlijke gerechten bereid. Daarnaast geeft Yvette van Boven ook heel veel handige tips voor in de keuken en legt ze uit hoe je de heerlijkste basics gewoon lekker zelf maakt.

Koken met Van Boven bestaat uit 10 afleveringen die vanaf 17 augustus op werkdagen te zien zijn vanaf 19.25 op NPO2. Ik wens jullie heel veel kijkplezier!

Bron foto: Stormy Minutes/VPRO

2 gedachten over “Kijktip: Koken met Van Boven”

    1. Er zijn inderdaad al heel erg veel kookprogramma’s, maar ik vind Yvette van Boven zo’n goede kok dat ik denk dat dit programma zeker meerwaarde heeft, vooral gezien de nadruk op duurzaam koken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *