Homelike

Homelike in Hilversum en Naarden

Alhoewel ik veel in Hilversum te vinden ben heb ik nooit echt veel leuke hotspots hier kunnen ontdekken. Natuurlijk zijn alle grote ketens hier volop aanwezig en kom ik graag bij Flinders Café en Dille & Kamille, maar qua leuke, kleinere winkels vond ik Hilversum niet echt bijzonder. Tot ik dit weekend stuitte op de ontzettend leuke winkel Homelike. Bij Homelike vind je de laatste trends op interieurgebied en een heleboel mooie en originele cadeau items.

Homelike

Homelike ligt enigszins verstopt in het centrum van Hilversum in de Gooische Brink, een soort winkelpassage wat voorheen nooit zo gezellig aandeed. De laatste keer dat ik hier doorheen wandelde leek het er echter op dat de passage steeds leuker wordt en dat steeds meer leuke, kleinere winkels zich hier vestigen. Homelike past hier helemaal bij.

Homelike

Homelike in Hilversum is pas sinds mei geopend en is de tweede vestiging van de winkel. De andere vestiging is in april 2014 is Naarden geopend. Bij Homelike vind je een heleboel mooie interieuraccessoires, meubels en ander mooi design wat helemaal past in de hedendaagse (woon)trends. Je ziet hier voornamelijk Nederlandse en Scandinavische ontwerpen van bekende merken als House Doctor, StoryTiles en HK Living. In de winkel is erg veel zorg en aandacht uitgegaan naar het interieur en de presentatie waardoor de winkel ruim en gezellig oogt en alle producten genoeg ruimte krijgen om volledig tot hun recht te komen. De winkel staat dan ook niet tot de nok toe vol met producten, maar de producten zijn met zorg uitgezocht. Het assortiment is erg gevarieerd en wisselt regelmatig.

Homelike

Homelike in Hilversum is gevestigd aan de Kerkstraat 63-28 en de winkel in Naarden vind je aan de Marktstraat 3-a. Voor meer informatie over Homeland of een kijkje in hun webshop kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Homelike.There are 5 comments

Add yours
  1. Elisabeth

    Het ziet er mooi uit die winkel, leuke spulletjes! Ik vind het altijd heel leuk om te zien als een winkelstraat of -centrum langzaam (weer) een beetje opkrabbelt en interessanter wordt. Bij ons in Haarlem heb je dat nu met de Cronjé. Steeds meer winkels gingen failliet of weg, maar nu wordt het weer beter, de leuke winkels blijven en er komen er meer bij. Ook worden de koffietentjes leuker, je hoeft eigenlijk niet meer per se naar het centrum toe.
    Elisabeth onlangs geplaatst…“I support fed babies”My Profile

    • awkwardduckling

      Ik vind dat ook heel leuk om te zien. Die passage in Hilversum was nooit zo interessant maar er openen steeds meer leuke hotspots. Ik heb een aantal jaar geleden ook in Haarlem gewoond achter de Cronjé en ik vond het altijd een beetje een zielige straat waar weinig te beleven was. Leuk om te horen dat de straat ook een beetje een makeover krijgt :).


Post a new comment

CommentLuv badge