Stach

Stach food

De meeste mensen uit Amsterdam zullen Stach wel kennen: een eetwinkel met een focus op verse, pure en veelal verantwoorde producten waar je altijd terecht kunt voor heerlijke producten en een hapje en een drankje (to go). Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met deze leuke winkel.

Stach

Stach opende de eerste winkel in de Van Woustraat in de Amsterdamse wijk De Pijp en het was zo’n succes dat de winkel binnen no time doorgroeide. Stach heeft nu al 6 vestigingen, waarvan 5 winkels in Amsterdam gevestigd zijn en de nieuwste winkel dit jaar opende in Overveen. Het succes van Stach is niet verwonderlijk. In de winkels vind je verse, veelal verantwoorde, en verrassende producten voor elk moment van de dag. Je kunt hier terecht voor heerlijk vers (biologisch) brood of gebak, voor een (verantwoorde) snack tussendoor, maar ze verkopen hier ook een ruim assortiment aan kant-en-klaarmaaltijden. De maaltijden zijn heel verrassend en voedzaam en al ben ik normaal gesproken geen fan van kant-en-klaarmaaltijden, ze zien er altijd heerlijk en vers uit.

Stach

Het assortiment biologische producten is enorm uitgebreid bij Stach. Ze verkopen veel producten van bekende biomerken als Rude Health, Clipper en Seed & Bean. Daarnaast verkopen ze ook fijne exclusievere merken als Baru chocola en bijzondere wijnen en bieren. Stach heeft onder eigen naam ook nog een uitgebreide selectie aan maaltijden, sappen, ontbijtgranen, honing en chocola.

Stach

Stach is een eetwinkel, maar je kunt hier ook terecht voor een drankje en hapje, of dat nu to go is of bij de locatie zelf. In de vestigingen is vaak een bar aanwezig of zijn tafeltjes waar je rustig kunt zitten met je verse koffie en een hapje. In de nieuwste vestiging in Overveen vind je zelfs een burgerbar.

Stach

In Amsterdam vind je Stach in de Nieuwe Hoogstraat, Nieuwe Spiegelstraat, Haarlemmerstraat, Admiraal de Ruyterweg en de Van Woustraat. De winkel in Overveen is gevestigd aan het Zandvoorterpad 1. De winkels zijn allemaal 7 dagen per week geopend. Voor meer informatie over de winkels, het assortiment of om een bestelling te plaatsen kun je een kijkje nemen op de website van Stach.

Update: Stach heeft niet stilgezeten en in de tussentijd zijn er enkele nieuwe vestigingen bijgekomen. Zo kun je de populaire eetwinkel tegenwoordig ook bezoeken in Utrecht aan de Biltstraat 59, Choorstraat 42 en Twijnstraat 1. In Amsterdam is het aantal vestigingen ondertussen al uitgebreid naar 12, verspreid door de hele stad.

8 gedachten over “Stach food”

  1. Die Gnaw chili & lime moet ik proeven! Lijkt me zoooo lekker. Ga eens even snel op de website rondneuzen. Kijken of ik nog meer kan vinden dat ik MOET proberen.

    1. Ze hebben een heleboel lekkere dingen die je echt een keer moet proberen ;). Ik moet me ook bij elk bezoek weer inhouden want echt goedkoop is het niet en vooral niet als je het liefst de halve winkel leegkoopt :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *