Natuurlijk Huus

Kijktip: ‘t Natuurlijk Huus

Deze week ben ik begonnen met een nieuwe reeks artikelen op Awkward Duckling over duurzaam wonen en in de eerste post besteedde ik aandacht aan duurzame manieren om muren af te werken. Er zijn natuurlijk nog heel veel andere manieren om duurzaam te wonen en veel manieren zullen in de komende weken nog aan bod komen. De kijktip vandaag is ‘t Natuurlijk Huus, een ontzettend leuke serie uit 2013 uitgezonden op RTV Oost. De serie gaat ook over duurzaam wonen en de vele manieren waarop je duurzaamheid kunt integreren in het dagelijks leven en in de woning.

De bewoners van ‘t Natuurlijk Huus zijn Harry en Agnes en hun twee dochters. In hun huis in Raalte wonen zij zo duurzaam mogelijk, niet alleen in hun manier van leven, maar ook al in de bouw en inrichting van het huis. In de serie maak je kennis met het gezin en hun manier van leven en leer je ook veel over duurzame oplossingen in en rond het huis.

‘t Natuurlijk Huus is een 6-delige serie over het huis en het leven van Harry en Agnes. De eerste aflevering kun je hieronder bekijken. Deze aflevering, en de andere afleveringen van de serie, zijn ook te vinden op het YouTubekanaal en de website van het Natuurlijk Huus.There are no comments

Add yours