First Things First

First Things First in Nijmegen

First Things First is een koffiebar in Nijmegen gevestigd in een koffiebranderij. Dit staat garant voor heerlijke, superverse koffie en een kaart vol verse en lokale producten. Vandaag vertel ik jullie graag alles over deze ontzettend leuke hotspot op het Honig Complex in Nijmegen.

Het complex van de voormalig Honigfabriek in Nijmegen is tegenwoordig een ontzettend fijne plek waar allerlei nieuwe initiatieven, ateliers en hippe hotspots zich vestigen en waar met regelmaat leuke activiteiten worden georganiseerd. Op dit complex vind je sinds 2014 ook First Things First, een hippe koffiebar in een koffiebranderij. De koffiebranderij in kwestie is Blommers Coffee Roasters, een jong bedrijf opgezet door Robert en Berend. Hun koffie wordt natuurlijk ook geschonken bij First Things First.

First Things First

First Things First heeft een gezellige en industriële uitstraling, perfect passend bij de sfeer van het Honig Complex. Je eet en drink hier aan een robuuste houten bar, op stoelen en aan tafels die een beetje doen denken aan de tafels van school vroeger of gewoon op de gezellige bank achterin de koffiebar.

First Things First

Het behoeft weinig uitleg dat je hier goed terecht kunt voor een echt lekker en vers kopje koffie, maar natuurlijk staat er ook meer op de kaart. Zo kun je hier ook sap van lokale telers drinken of proeven van de verschillende soorten brood van de streekbakker. De kaart is het beste samen te vatten als vers en lokaal en ook als vegetariër of veganist kun je hier heel goed terecht.

First Things First

First Things First ligt op het Honig Complex in Nijmegen aan de Waalbandijk 14-B. Je kunt hier terecht voor een heerlijke kop koffie of een hapje op woensdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00. Wil je meer weten over First Things First neem dan zeker even een kijkje op de website van First Things First.

Ook leuk in Nijmegen:There are 6 comments

Add yours

Post a new comment