smoothie

Kijktip: Deliciously Ella

Kennen jullie Ella Woodward al? De naam zegt jullie misschien niet zoveel, maar misschien haar website Deliciously Ella wel! Op haar blog deelt Ella al jaren supergezonde recepten die niet alleen puur plantaardig zijn, maar ook nog eens vrij van zuivel en gluten. Ze heeft fans over de hele wereld en vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met Deliciously Ella.

Ella begon haar blog nadat ze in 2011 werd gediagnosticeerd met een relatief zeldzame ziekte waardoor haar gezondheid en haar alledaagse leven ernstig werd verstoord. Omdat reguliere medicijnen niet hielpen besloot ze haar voedingspatroon drastisch om te gooien. Vanaf toen gaf ze het eten van vlees, zuivel en gluten op en besloot ze alleen nog maar plantaardige, zuivere, onbewerkte voedingsmiddelen te eten. Na slechts 18 maanden voelde Ella zich vele malen beter en kon ze zelfs stoppen met haar medicatie. Ze heeft haar ziekte onder controle en haar leven weer terug, zoals ze het zelf zo mooi verwoord.

Sinds die tijd deelt ze haar recepten met veel enthousiasme op haar website Deliciously Ella. Door RED magazine is ze al uitgeroepen tot ‘Queen of Clean Eating’ en haar website is een enorm succes, zowel in thuisland Engeland als internationaal. Naast recepten deelt zij op haar website ook veel persoonlijke verhalen en besteed ze aandacht aan beauty, fitness en happiness. Het is een prachtige website boordevol inspiratie voor een gezonde leefstijl.

Door dit succes kon een boek natuurlijk niet uitblijven en begin dit jaar verscheen haar eerste boek in Engeland, Amerika en Australië. Terwijl haar tweede boek alweer in de maak is ontdekte ik deze week dat haar eerste boek binnenkort eindelijk in Nederland wordt uitgegeven. Het boek verschijnt eind september onder de naam Deliciously Ella. Ik ben echt heel erg benieuwd, maar tot die tijd kunnen we ons al volop vermaken in de keuken met de recepten die zij deelt op haar website en natuurlijk op YouTube.

Om alvast een indruk te krijgen van de recepten die zij deelt met haar volgers heb ik hier één van haar videos gedeeld. In de korte video laat ze zien hoe je heel eenvoudig ‘s ochtends een gezonde smoothie maakt als je weinig tijd hebt.

Bron foto 2: http://deliciouslyella.com/There are 2 comments

Add yours

Post a new comment