zero waste home

Kijktip: Zero Waste Home

Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Emily-Jane Lowe Townley en haar blog Leven zonder afval. Haar onlangs verschenen boek ‘Leven zonder afval‘ is één van mijn nieuwe favorieten en een bron van inspiratie voor het verminderen van afval en het verduurzamen van ons dagelijks leven. Net zoals Emily-Jane voor mij een inspiratie is heeft zijn zelf ook een inspiratiebron en dat is de Amerikaanse Bea Johnson, bekend van haar blog Zero Waste Home en haar gelijknamige boek. In de kijktip van vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met Bea Johnson en haar zero waste home.

Ik volg Bea Johnson en haar blog al een tijdje en net als Emily-Jane leeft zij zo duurzaam mogelijk, mede door het produceren van zo min mogelijk afval. Sinds 2008 leeft zij een Zero Waste lifestyle en vandaag de dag wordt zij door media bestempeld als de Zero Waste lifestyle expert of goeroe. Niet alleen via haar blog deelt zij haar ervaringen en haar verhaal, ze reist de hele wereld over om te spreken op universiteiten, evenementen en conferenties. Natuurlijk is er ook genoeg media aandacht voor Bea Johnson en haar lifestyle en de kijktip deze week is één van deze reportages.

Deze week deelde Bea Johnson op Twitter een reportage van CCTV America en ik kan jullie deze zeker aanraden. In de reportage maak je op een leuke manier kennis met Bea Johnson en haar ideeën.

4 gedachten over “Kijktip: Zero Waste Home”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *