Mimint

Mimint in Arnhem

Middenin het centrum van Arnhem vind je het ontzettend leuke winkeltje Mimint. Bij Mimint kun je terecht ‘healthy stuff’: eerlijke en heerlijke producten zorgvuldig uitgezocht door de eigenares van Mimint. Vrees niet, je vindt hier veel meer dan alleen superfoods. Zo heeft Mimint ook een heel grote selectie (raw) chocolate, hippe frisdranken en nog veel meer lekkers waar iedere foodie erg blij van zou worden!

Mimint

Op slechts 19-jarige leeftijd startte Milou Geerling haar winkel Mimint in de Klarestraat in Arnhem en nu, bijna twee jaar later, is de winkel nog steeds een groot succes. Tijdens ons bezoek was er een constante stroom van klanten en bijna iedereen merkte joviaal op dat het misschien tijd was voor uitbreiding. Blijkbaar heeft Mimint al een grote schare vaste klanten verzameld en dat is ook niet zo gek want je kunt hier terecht voor je dagelijkse (biologische) boodschappen en ook veel exclusievere producten die je niet zo snel vindt in een reguliere supermarkt of zelfs een biologische winkel.

Mimint

De winkel van Milou is niet heel erg groot en gelukkig ook maar want grote, onpersoonlijke winkels zijn er meer dan genoeg. Vanwege de creatieve indeling is de winkel groot genoeg om al jouw favoriete producten in de schappen te hebben staan. Je vindt in de winkel verse (biologische) groente en fruit, producten voor de voorraadkast, verzorgingsproducten en heerlijke snoeperij. Van wat meer gangbare producten van Royal Green, Pukka, Tony Chocolonely en De Halm tot de wat meer onbekende producten van bijvoorbeeld Charlie’s en Madécasse.

Mimint

Je vindt Mimint in Arnhem aan de Turfstraat 15. Ten tijde van mijn bezoek was de winkel nog gevestigd aan de Klarestraat 1-a, maar na een periode twee winkels te hebben gehad werd toch besloten deze kleinere vestiging te sluiten en alle aandacht te richten op de nieuwe vestiging aan de Turfstraat. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend en op alle koopzondagen. Voor meer informatie over deze leuke winkel kun je ook een kijkje nemen op de website van Mimint.

6 gedachten over “Mimint in Arnhem”

  1. Een van ons woont zelf ook in arnhem en zelfs ik ben er nog niet eens geweest! heb dit winkeltje nooit gezien maar wil het nu dus echt gaan bezoeken !

    1. Het ligt misschien ook een beetje verdekt opgesteld in een zijstraatje, maar het is zeker een bezoekje waard! Het viel mij sowieso op dat de leukste winkeltjes allemaal in de kleinere straatjes waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *