Make My Day

Make My Day in Nijmegen

Vorige maand was ik een dagje in Nijmegen en ik had al zoveel goeds gehoord over de conceptstore Make My Day dat een bezoekje daaraan natuurlijk niet mocht ontbreken. Nu heb ik al aardig wat conceptstores bezocht, deze zijn natuurlijk helemaal hot momenteel, maar Make My Day is toch wel heel bijzonder! Naast prachtige kleding, interieuritems en cadeau artikelen kun je hier ook terecht voor een hapje en een drankje en er is een heuse kapper in de winkel gevestigd!

Make My Day

Make My Day opende de deuren in maart 2014 in de gezellige Stikke Hezelstraat in Nijmegen. De winkel is gevestigd in een mooi pand met grote ramen en een uitnodigende etalage. De winkel zelf is prachtig ingericht met een mix van Scandinavische eenvoud en industriële stoere accenten, zoals de betonnen vloer, de lampen, de meubels in het café en de mooie stellingkasten.

Make My Day

Bij Make My Day shop je voor prachtige vintageitems, hippe nieuwe merkkleding en natuurlijk een heleboel leuke hebbedingetjes. De winkel staat vol leuke vintagemeubels en mooie planten en de prachtige plafondhoge kasten staan vol met de mooiste items, van kaarsen tot kussens en van beelden tot tassen. Op de andere kastjes en displays in de winkel vind je bijvoorbeeld de leukste boeken, sieraden, keukenartikelen en kaartjes.

Make My Day

Natuurlijk verkoopt Make My Day ook een heleboel kleding voor zowel mannen als vrouwen. Het aanbod bestaat veelal uit Engelse urban kledingmerken, maar ook voor mooie vintageitems kun je hier terecht. Zo vind je hier bijvoorbeeld vintage van de in Nijmegen gevestigde vintagewinkel Porch People. Merken die je hier in de rekken zult vinden zijn bijvoorbeeld Blend, Goldie London, Dr. Denim en Rains.

Make My Day

De conceptstore bestaat eigenlijk uit drie delen, want naast de winkel zelf vind je hier ook nog een eetcafé en een kapper. Bij binnenkomst kom je direct in het eetcafé terecht waar je een hapje en drankje kunt doen tijdens het winkelen, in een relaxte atmosfeer. De kapsalon in het pand, gerund door kapster Amy, geeft ook dat beetje extra beleving aan de winkel en de uitstraling van de kapsalon past ook perfect in het geheel van de winkel.

Make My Day

Make My Day is gevestigd aan de Stikke Hezelstraat 65-67 in Nijmegen. De winkel is 7 dagen per week geopend. Voor de openingstijden, informatie over de winkel of de leuke dingen die zij organiseren in de winkel kun je een kijkje nemen op hun Facebookpagina.

Ook leuk in Nijmegen:

8 gedachten over “Make My Day in Nijmegen”

    1. Ik woon ook niet in de buurt van Nijmegen hoor, maar het is leuk om er een dag voor uit te trekken want er is genoeg te doen in Nijmegen. Dat doe ik regelmatig want er zijn zoveel leuke steden om te bezoeken in Nederland :).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *