bos & heij

Bos & Heij in Arnhem

Een paar weken geleden liet ik jullie al weten dat ik een dagje naar Arnhem was geweest en dat ik daar ontzettend leuke winkeltjes had bezocht. Arnhem is zo’n leuke stad, ik kan iedereen aanraden om daar een dagje te gaan shoppen! Twee weken geleden tipte ik Mimint, een heel leuk biologisch winkeltje in het centrum van Arnhem. Vandaag zal ik jullie alles vertellen over Bos & Heij, nog zo’n leuke hotspot die echt een bezoek waard is.

Bos & Heij

Bos & Heij is gevestigd in een schattig klein straatje in het centrum van Arnhem, zoals eigenlijk alle leuke winkeltjes in Arnhem in verstopte straatjes liggen. Bos & Heij is een cadeauwinkel waar je de leukste vintage items, maar ook zeker heel veel leuke nieuwe items kunt vinden. Maar vrees niet: je kunt hier ook zeker terecht voor een cadeautje voor jezelf want het assortiment is zo leuk!

Bos & Heij

Het assortiment van Bos & Heij is heel divers. Je vindt hier interieuritems, sieraden, papierwaren, speelgoed, tassen, werkelijk waar van alles. Ik was vooral onder de indruk van de prachtige kleden van Dash & Albert en de ontzettend leuke prenten en kaartjes. De prachtige vintagekasten in de winkel staan vol met de leukste hebbedingen en ook de mooiste artikelen van nieuwe designers vind je hier. Daphne, de eigenares van Bos & Heij, wil in de winkel nieuwe designers en kunstenaars een platform te bieden om het publiek kennis te laten maken met hun werk. Deze artikelen vormen moeiteloos een mooi geheel met de vintage items in de winkel.

Naast dat je bij Bos & Heij veel interieuritems en veel papierwaren vindt heeft de winkel ook een leuke verzameling nostalgisch speelgoed. Je weet wel, van dat speelgoed dat je compleet vergeten was tot je het ziet en dan klikt er iets. Het is zo leuk om deze spullen weer eens te zien! De eigenares heeft zeker een oog voor prachtige artikelen en ook de presentatie is ontzettend leuk gedaan. De winkel voelt als een gezellige huiskamer en de vriendelijke eigenares Daphne zorgt ervoor dat je hier graag nog een keertje terugkomt.

Bos & Heij

Je vindt Bos & Heij in Arnhem aan de Kerkstraat 36. De winkel is geopend op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. Neem ook zeker eens een kijkje op de ontzettend leuke website van Bos & Heij, waar je niet alleen meer kunt lezen over de winkel zelf, maar waar je ook meer informatie vindt over de designers van de producten die je kunt vinden bij Bos & Heij.

Ook leuk in Arnhem:There are 10 comments

Add yours
    • awkwardduckling

      Nee helaas niet want daar hadden we geen tijd meer voor. Ik had wel een heleboel leuke restaurantjes en winkeltjes daar op mijn must visit-lijst staan, dus snel maar weer een keertje naar Arnhem ;). Als je nog meer tips hebt dan hoor ik het graag!


Post a new comment