Posse Espressobar

Posse Espressobar

Enige tijd geleden schreef ik een artikel over de Fenix Food Factory, één van mijn favoriete plekken in Rotterdam. Vandaag wil ik graag nog een hotspot in Rotterdam met jullie delen die perfect te combineren is met een bezoekje aan de Fenix Food Factory. Posse Espressobar is direct naast deze hotspot gevestigd en absoluut een bezoek waard voor de fantastische ambiance en de verrassende kaart.

Posse Espressobar in Rotterdam is een initiatief van Paul Posse, een fotograaf die met Posse een espressobar, galerie en winkel in één heeft weten te creëren. Zijn liefde voor fotografie zie je terug in het hele pand en past uitstekend bij de industriële sfeer van de espressobar. Naast de fantastische foto’s die door het hele pand hangen vind je hier ook prachtige items die te koop zijn. Niet alleen voor je interieur vind je hier unieke items, je vindt hier zelfs fietsen en nog zoveel meer.

Posse Espressobar

Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier terecht voor heerlijke koffie, maar de drankkaart is erg uitgebreid dus ook voor een sap, thee of iets sterkers ben je hier aan het goede adres. Bij je drankje kun je kiezen voor zowel een gebakje of een hartige snack. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een uitgebreide maaltijd. Omdat de kaart regelmatig veranderd is het aanbod iedere keer verrassend, maar je kunt zeker soep, lasagne, sandwiches en zelfs kreeft op het menu verwachten. Voor het diner wordt wel geadviseerd om te reserveren van tevoren.

posse espressobar

Posse Espressobar is gevestigd aan de Veerlaan 13 in Rotterdam, direct naast de Fenix Food Factory. Posse is geopend op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Voor meer informatie over Posse en de openingstijden, de agenda of de galerie neem je een kijkje op de website van Posse.

Ook leuk in Rotterdam:There are 6 comments

Add yours

Post a new comment